33η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την 33η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης
ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι εργασίες προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της 33ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης στις 02 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά, προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της αυθεντικής λαϊκής αυτής γιορτής να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες.
Ήδη, από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης με τον συντονισμό του αρμόδιου εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αλέκου Καλτσίδη και με στόχο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Εμποροπανήγυρης έγιναν παρεμβάσεις συντήρησης – επισκευής της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αντικατάσταση φθαρμένων καλωδίων, λαμπτήρων, ρευματοδοτών, ασφαλειών κ.α.
Επιπλέον, αυτές τις μέρες γίνονται στις εγκαταστάσεις οι απαραίτητες  διαγραμμίσεις, ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός χόρτων κ.ο.κ.
Στόχος του Δήμου Κατερίνης είναι η βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της Εμποροπανήγυρης προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών, καθώς και η ανάδειξη και προβολή της τοπικής παραγωγής.
Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει διαμορφωθεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης. Στις ειδικά διαμορφωμένες αυτές εγκαταστάσεις, οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους. Οι αιτήσεις για όσους εκθέτες επιθυμούν να συμμετάσχουν με την επιχείρηση τους στην 33η Εμποροπανήγυρη θα γίνονται δεκτές έως και την τελευταία ημέρα πριν την έναρξη της.
Παράλληλα, θα λειτουργεί Λούνα Πάρκ, το οποίο δημοπρατήθηκε στις 28 Αυγούστου, χώροι εστίασης με παραδοσιακά εδέσματα, ενώ πολυποίκιλο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.
Η λαϊκή αυτή γιορτή, η οποία είναι ριζωμένη στη συνείδηση κατοίκων, επισκεπτών και συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου, θα διαρκέσει έως τις 08 Σεπτεμβρίου.

ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Λούνα παρκ:  μια όαση παιχνιδιού & ξεγνοιασιάς
ΡΟΔΑ, ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ, ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ


H κλασική αγαπημένη γωνιά του Λούνα παρκ, μία όαση παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, ένας παραμυθένιος κόσμος, περιμένει σε προσιτές τιμές τους μικρούς του φίλους να τον εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, στην 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, το χρονικό διάστημα 02 έως 09 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η λειτουργία του Λούνα παρκ δημοπρατήθηκε την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο Δημαρχείο Κατερίνης και το ατελείωτο παιχνίδι ξεγνοιασιάς σε ένα «βασίλειο» αποκλειστικά διαμορφωμένο για μικρά και μεγάλα παιδιά, περιλαμβάνει  πανοραμική ρόδα, φουσκωτά, μπαλαρίνα, τραμπολίνο, καράβι, αεροπλανάκι, συγκρουόμενα, τραινάκι, σκοποβολή και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης, θα υπάρχουν χώροι εστίασης με παραδοσιακά γλυκίσματα και εδέσματα, ο εμπορικός τομέας με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, όπου οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους.

Επιπλέον, πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Τα εγκαίνια της λαϊκής αυθεντικής γιορτής της Κατερίνης, θα γίνουν το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στον καθιερωμένο χώρο,  στην περιοχή της Ανδρομάχης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιανουάριος 2018, 13.49
-24-------forbesΟ Σταύρος Τσομπανίδης που αναδεικνύει τα ελληνικά φύκια παγκοσμίως μπήκε στη λίστα των «30 Under 30» - Την Ελλάδα στη εφετινή λίστα εκπροσωπεί επίσης...
23 Ιανουάριος 2018, 13.48
2018-01-23-11-49-29Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συλλαλητήριο θα...
23 Ιανουάριος 2018, 13.47
2018-01-23-11-48-25 Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησας στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ