Ακου να δεις της 12ης Σεπτεμβρίου 2017

tsimponidis

Χωρίς λόγο και αιτία ο κοσμάκης δεν μπηδάει  από τα παράθυρα, ούτε βάζει τέλος στην ζωή του.  Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκρίνονται τέτοιες  ενέργειες, αλλά κάποιοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι ας μην αποποιούνται των ευθυνών τους!

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες. Άλλη μια, μάλλον δύσκολη περίοδος για τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους άρχισε και ο Θεός βοηθός!

Παιδιά, ειλικρινά ωραίο και εύηχο το θέμα με την έλευση πολλών τουριστών σε διάφορα σημεία της χώρας μας αλλά τυγχάνει επειδή κι εμείς εδώ ζούμε να διαπιστώνουμε ότι αριθμητικά πάμε καλά. Ποσοτικά όμως, αφού το βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι ότι δεν λέει…

Και ναι, επανακυκλοφορεί το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», που πουλούσε όσα φύλλα συνεχίζει να πουλάει και σήμερα η σκληρή κομματική «Αυγή» των κυβερνώντων. Και βέβαια θα γίνουν προσλήψεις δημοσιογράφων στο περιοδικό, αλλά όχι ό,τι κι ό,τι. Να βολευτούν μερικές ακόμη εκατοντάδες συντρόφων!

Πολύ σωστά ανανεώθηκε η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ Κυριάκου Ποζρικίδη. Ενός ανθρώπου που γνωρίζω από κοντά το πόσο εργατικός, παραγωγικός, ουσιαστικός και κυρίως αποτελεσματικός είναι στη δουλειά του και ο οποίος έχει ανεβάσει την ποιότητα διοργάνωσης όλων των εκθέσεων, όχι μόνον στην Θεσσαλονίκη. Και σαφώς κανείς δεν του έκανε χάρη παίρνοντας αυτήν την απόφαση!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 5ης Σεπτεμβρίου 2017

tsimponidis

 

Καλό χειμώνα λοιπόν φίλες και φίλοι αναγνώστες. Με λιγότερο κρύο στα σπίτια όλων μας. Με άφθονο και φτηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης σε όλα τα σπίτια που το χρειάζονται. Με εργασία σταθερή και προκοπή σε όλους. Με αντοχές στους επιχειρηματίες μας τους οποίους όλοι τους κυνηγάνε με τον χειρότερο τρόπο. Με επαρκή και αξιοπρεπή διατροφή που λόγω  έλλειψης χρήματος έχει υποβαθμιστεί στους περισσότερους!

Ώστε περσινά ξινά σταφύλια θεωρείτε ότι είναι το θέμα της πληρωμής του πλέον ξευτίλα φόρου, του ΕΝΦΙΑ, σύντροφε πρώην Υπουργέ και πρώην ΠΑΣΟΚε Τρύφωνα Αλεξιάδη; Πάλι κάποιοι ψηφοφόροι σας, σας αποθεώνουν, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι πολίτες που έτυχε να κληρονομήσουμε κάποιο ακίνητο μπελά,  τι σας φταίμε;

Κάτοικοι από το Αιγίνιο αλλά και από τον Κολινδρό Πιερίας, με παρακαλέσανε να ρωτήσω δημόσια την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ» γιατί να μην έχει είσοδο  ο νέος κόμβος που κατασκευάστηκε στο σημείο,  από Κατερίνη και αντίστοιχα προς την Κατερίνη να έχει έξοδο; Ρωτάω λοιπόν, όχι βέβαια ότι περιμένω και κάποια απάντηση από κάποιον αρμόδιο, αλλά πάντα καλοδεχούμενη!

Μ’ όλα αυτά τα παλαβά και τρελά που έχει κάνει το πρώτο εξάμηνο της θητείας του ο Ντόναλντ Τράμπ μου είναι τελείως ασύλληπτο πως θα ολοκληρώσει την διακυβέρνησή του σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ και πλανητάρχης. Ήδη έχει απολύσει με τον χειρότερο τρόπο κορυφαίους και στενούς συνεργάτες του και είναι θέμα χρόνου και η χώρα μας να αισθάνεται την εκκεντρικότητα και κυκλοθυμητικότητά του! (εύχομαι από καρδιάς να διαψευστώ!)

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 1ης Αυγούστου 2017

tsimponidis

 

Κλειστή και η Βουλή των Ελλήνων για να εξυπηρετηθούν τα μπάνια του λαού που πρέπει να κάνουν και οι σκληρά εργαζόμενοι και υψηλά αμειβόμενοι Βουλευτές μας; Άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν την ανάγκη να ξεκουραστούνε!

Εντυπωσιακά αυξήθηκε η διαφήμιση βιβλίων στην τηλεόραση και μάλιστα εν μέσω του καλοκαιριού, παρ’ όλα αυτά δε νομίζω ο νεοέλληνας να έχει αλλάξει τόσο πολύ τις συνήθειές του καθώς είναι γνωστόν ότι δεν είναι και ο καλυτερότερος αναγνώστης. Εκτός του διαδικτύου, όπου όντως σαρώνει!

Από τα καλά των επαναλήψεων του καλοκαιριού το πρόγραμμα στον ALPHA με διπλά επεισόδια στο «Σόι σου» και στην «Μουρμούρα». Κάποτε βλέπαμε «Απαράδεκτους» και «Τρεις Χάριτες» κατ’ εξακολούθηση και σε επαναλήψεις. Σήμερα ακόμη καλύτερα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο πήρε μισθούς συνολικού ποσού πάνω από 100.000 Ευρώ μέσα σε μόλις 5 μήνες. Και κάποιοι άλλοι που κάνουν ενημέρωση πήραν το ίδιο χρονικό διάστημα των ματιών τους χωρίς να τύχουν καμίας απολύτως τύχης και βρίσκονται ξανά στον άσο! Βλέπεις παρόλη την κρίση η σόου μπίζ επιβιώνει…

Αναμενόμενη μεταγραφή του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ. Άλλωστε στην ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να επιστρέψει μετά τα όσα είχε δηλώσει κατά καιρούς, για την διοίκηση και το… καθεστώς…

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 25ης Ιουλίου 2017

tsimponidis

 

Για μερικά κλικ παραπάνω και προκειμένου  να εντυπωσιάσουν κάποιοι δυσφημίζουν με τον  χειρότερο τρόπο την Πιερία μας τουριστικά!

Αποτελεί τιμή για όλους εμάς τους Μακεδόνες η εκλογή του Περιφερειάρχη μας Αποστόλου Τζιτζικώστα στην Αντιπροεδρία των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και περιμένουμε να δούμε κέρδη και οφέλη από την θέση αυτή, την οποία πήρε ο συντοπίτης μας αξιωματούχος!

Άπατο πήγε το ιμιτασιόν ατελές σόου “Star Academy” στο Ε, που καθ’ όλην την περίοδο μετάδοσης των live του ποτέ μα ποτέ δεν με τράβηξε να το παρακολουθήσω. Έστω κι από περιέργεια για το τι έχει ή τι δεν έχει. Χώρια που ο παρουσιαστής του προσβάλλει την νοημοσύνη και την αισθητική μας!

Ο κατά τα λοιπά έγκριτος Γιώργος Αυτιάς που τόσοι και τόσοι λατρεύετε, αναφερόμενος στο ποιες περιοχές θα πλήξει η καταιγίδα, για την Πιερία είπε θα χτυπήσει τις «παρυφές του νομού Κατερίνης». Λίγο το κακό να είσαι αγεωγράφητος. Να παριστάνεις όμως και τον μετεωρολόγο!

Φοβούμαι ότι η πρόσφατη κλοπή σε σταθμό διοδίων της περιοχής μας είναι μόνον η αρχή. Βλέπεις τα σίγουρα και πολλά χρήματα μόνον σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και σταθμούς διοδίων βρίσκονται. Οπότε συνηθίστε το!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 18ης Ιουλίου 2017

tsimponidis

Αν ο νοικοκύρης δεν έχει ή δεν μπορεί να  γιομίσει το τσουκάλι για να ικανοποιήσει την δική  του πείνα και της οικογένειάς του στην σκληρή  καθημερινότητά μας, πόσο λέτε να τον κόφτει και να ιδρώνει το αυτί του αν βλέπει να δημοσιεύονται και να παρουσιάζονται δηλώσεις των όποιων  παραγόντων για τον πρότερο οικονομικό τους βίο;

Και τώρα τι θα κάνεις νεοέλληνα τηλεθεατή χωρίς την πρωτότυπη και διαφορετική  ενημέρωση που σου προσέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

Ούτε φέτος μας επιτρέπουν να κάνουμε την θεία λειτουργία στην Παναγία Σουμελά του Πόντου. Κι εμείς στην ψωροκώσταινα τσοντάρουμε να τους φτιάξουμε τζαμιά, τρομάρα μας!

Φυσικά και θα εκμεταλλευτούν με τον πιο προσφιλή και αποτελεσματικό τρόπο την αναγνωρισιμότητα που τους προσέφερε αυτό το 5μηνο, όσοι συμμετείχαν στο Survivor. Να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι όσο τους θυμάται ο κόσμος, γιατί μετά από κάποιους μήνες κανείς δεν θα τους υπολογίζει!

Η κατασκευή της περιφερειακής οδού στην Κατερίνη αλλάζει τελείως το τοπίο στην οδική σύνδεση αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλοί κόμβοι εισόδου - εξόδου για να εξυπηρετούνται άπαντες, όπως υπάρχει σήμερα στο ύψος του «Βροντινού». Και βέβαια ήδη το έργο καθυστέρησε στην ολοκλήρωσή του με το θέμα των απαλλοτριώσεων, που δημιούργησε τα γνωστά προβλήματα στους κατόχους γης!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 11ης Ιουλίου 2017

tsimponidis

Όπως ακριβώς και πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος υπηρετώ το δόγμα «μένουμε στην Πιερία και κάνουμε τις διακοπές και τα μπάνια μας στον τόπο αυτό». Άλλωστε οι επιλογές για κάτι διαφορετικό είναι απειροελάχιστες!

 

Ούτε θα ευχαριστήσουμε αλλά ούτε και θα συγχαρούμε τον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό για την «πατάτα» που έκανε η απίθανη ρεπόρτερ του, αναφορικά με τις ανακρίβειες και τις λάθος και κακόβουλες πληροφορίες που έδωσε για τις όμορφες ακτές της Πιερίας μας. Αυτά όμως είναι τα κανάλια των Αθηνών που εις ανύποπτο χρόνον θα ξαναχτυπήσουνε! Δεν πτοούνται από τίποτα και δεν καταλαβαίνουν και κανέναν!

«Ανέκαθεν το κράτος ήταν απέναντι στον επιχειρηματία και το επιχειρείν». Δήλωση του γνωστού επιχειρηματία της εταιρίας «Διός» Δημήτρη Μεντεκίδη στην εκπομπή «Ευ Ζην» του Ευγένιου Ολύμπιου στην Δίον Τηλεόραση. Και δυστυχώς το κράτος επιμένει σ’ αυτήν την απαράδεκτη φιλοσοφία!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δώσανε τον αγώνα τους για να μπούνε σε μια σχολή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στους γονείς τους που μαζί αγωνίστηκαν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε η επιτυχία είναι τριπλή. Και βέβαια ένα ιδιαίτερο μπράβο αξίζει στους γονείς, που ματώνουν οικονομικά και θα ματώσουν για να δούνε τα απιδιά τους να σπουδάζουν. Στους αποτυχόντες συστήνω ηρεμία. Η ζωή δεν τελειώνει εδώ!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 4ης Ιουλίου 2017

tsimponidis

Προτείνω και συστήνω διακοπές στην υπέροχη Πιερία μας, των 84 χιλιομέτρων ακτών και φανταστικών θαλασσών, των απολαυστικών κέντρων εστίασης, μπαρ, καφετεριών, που θα σας εξυπηρετήσουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Προτιμήστε μας!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερο. Έτσι ανανέωσε για 29η σαιζόν με τον ΑΝΤ1 και θα τον ξαναβλέπουμε από τον προσεχή Σεπτέμβριο-Οκτώβριο από τη γνωστή τηλεοπτική συχνότητα!

Φανερά εξοργισμένος μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Πλασταριάς, επιχειρηματίας από τον Κολινδρό Πιερίας, για τις πολλές κλοπές αυτοκινήτων που γίνανε στην περιοχή. Κάπου 15 αυτοκίνητα κλέψανε άγνωστοι προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες τους, που μπαίνουν σε μια δυσβάστακτη διαδικασία σε μια περίοδο που δεν ενδείκνυται. Ζητούν την προστασία της επίσημης πολιτείας για να σταματήσει το κακό. Προσυπογράφω…

Κάποια μικρά κόμματα λένε από τώρα πως δεν θα γίνουν ουρά κάποιου άλλου μεγάλου κόμματος. Επειδή αυτό το σήριαλ το έχουμε δει επανειλημμένα ας μας κάνουν την χάρη να μη λένε μεγαλοστομίες που θα τους διαψεύσουν εκ των πραγμάτων!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 27ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

Τρέξτε να υποβάλετε την φορολογική σας δήλωση μέχρι το τέλος Ιουνίου  γιατί αν δεν την υποβάλετε
θα μπλέξετε άσχημα….

Με αφορμή τον πολύ άστατο καιρό το δίμηνο Μάιος και Ιούνιος μήπως θα πρέπει οι κυβερνώντες να δούνε έναν τρόπο να στηρίξουν τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και μετράνε μεγάλες ζημιές στους ήδη πενιχρούς τους τζίρους;

Το να στήνονται 7-8 νοματαίοι καθημερινά, πρωί ή απόγευμα, πάνω από ένα γυάλινο ή πλεξιγκλάς τραπέζι και να σχολιάζουν χλιαρά και ανέμελα αλλά με ύφος ειδικού τα όσα συμβαίνουν στην σόου μπιζ, προσωπικά το βλέπω αστείο. Το να θέλουν να επιβάλλουν όμως την άποψή τους σε πολιτικά τεκταινόμενα στον τόπο το θεωρώ αν μη τι άλλο γελοίο!

Χρήμα με ουρά από τις τράπεζες για την δημιουργία τηλεοπτικών σποτ, όπου η φαντασία οργιάζει. Απλά ενδιαφέρονται για όλους μας αφού εκ των πραγμάτων θα πρέπει να περνάμε από τα ιδρύματα αυτά και να…  προσκυνάμε. Κι αν το καλοσκεφτείς το κόστος δημιουργίας και μετάδοσης πάλι εμείς το πληρώνουμε συνέλληνα!

Ένα ακόμη τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα ετοιμάζεται να δημιουργήσει Ελληνορώσος μεγιστάνας επενδυτής στην Χαλκιδική. Αν είναι στο πλαίσιο της επιθυμητής ανάπτυξης καλώς να έρθει!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 20ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

Διαπιστώνω με θλίψη πως μας λείπει ολοένα και περισσότερο η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και στην κοινωνία της  Πιερίας μας. Το «έχω κι εγώ τα προβλήματά μου» σήμερα,  αύριο χωρίς να το καταλάβουμε γινόμαστε το ίδιο το πρόβλημα. Δεν είπα να γίνουμε και Ρομπέν των Δασών!

Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στην καλοκαιρινή σαιζόν θα πρέπει οπωσδήποτε να μπούνε διευκρινιστικές πινακίδες στην είσοδο του νέου Βόρειου κόμβου για όσους έρχονται από την Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Έδεσσα και θέλουν να πάνε για ένα μπανάκι στην Παραλία Κατερίνης, γιατί οι περισσότεροι θα μπερδευτούν και θα βρεθούν στην πόλη μας!

Γνωστός μου επισκέφτηκε πρόσφατα τη Νότια Αλβανία και έχει πάθει πλάκα από την τραγικότητα των υποδομών (κυρίως του οδικού δικτύου) της γείτονος. Τουλάχιστον εμάς μας μένουν οι υποδομές αυτές, με όλα τους τα αξεσουάρ (λέγε με άπειρους σταθμούς διοδίων!)

Εντυπωσιακή η σχέση του μόνιμου φρουρού του αείμνηστου Κώστα Μητσοτάκη με τον Μανούσο Γρυλλάκη. Από τις πολύ σπάνιες και όμορφες ανθρώπινες σχέσεις που υπάρχουν και που αγγίζουν τα όρια της υπερβολής!

Ωρίμασε όσο ποτέ άλλοτε το πράμα για να γίνει δραστική μείωση του αριθμού των Βουλευτών στην Ελλάδα. 100 και πολλοί θα είναι!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 13ης Ιουνίου 2017

tsimponidis

15 νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  αγοράζει μέσω του ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με απόφαση του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα. Όταν η  Αυτοδιοίκηση υποκαθιστά το κράτος τα αποτελέσματα μόνον θετικά μπορεί να χαρακτηρίζονται!

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ανδρέας Παπανδρέου ξαναβρέθηκαν, λοιπόν, μετά από αρκετά χρόνια και σίγουρα πολλά θα έχουν να πούνε οι δυο τους.

Επί ποδός πολέμου οι κάτοικοι της Θράκης για την κατασκευή νέων σταθμών διοδίων που γίνονται στην περιοχή τους, στο ύψος της Εγνατίας Οδού, αλλά και σε κάθετες οδούς του δρόμου αυτού. Και αυτοί που ήταν στο κίνημα «Δεν Πληρώνω», που βρίσκονται και σ’ αυτές τις περιοχές; Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα και εμείς εδώ στην περιοχή μας, που έχουμε το προνόμιο να έχουμε 3 σταθμούς διοδίων (Λεπτοκαρυά, Αιγίνιο και Μάλγαρα)…

Έχουμε να δούμε και να νοιώσουμε πολλά ακόμη από το νέο Πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ. Όχι ότι αν έβγαινε η Χίλαρι Κλίντον θα ζούσαμε και καμιά ζωή χαρισάμενη. Όπλα και πολεμικά εφόδια πουλάνε και οι δύο και δεκάρα δεν δίνουν για τον παράγοντα άνθρωπο!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 30ης Μαίου 2017

tsimponidis

Είναι μάνα στο να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο. Ποντάρουν στο χαμηλό μας πνευματικό επίπεδο και τους βγαίνει. Να δω μέχρι πότε….


Σημειώνω τη δήλωση Τσακαλώτου πως μέχρι το τέλος του 2017 θα αρθούν τα capital controls, που έχουν καταστρέψει επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Αν βέβαια μέχρι τότε θα υπάρχουμε και ως χώρα…

Μην περιμένετε κανέναν Μακρόν να μας σώσει. Αυτοί σώζουν μόνον το Ευρωπαϊκό τους τομάρι και πέραν αυτού ουδέν!

Όταν ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης εκφράζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο για τη σημερινή κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «δεν σέβεται τους κανόνες της Δημοκρατίας» τότε κάτι πρέπει να συμβαίνει. Είναι όμως γλυκιά η εξουσία και το μέλι που προσφέρει σύντροφοι!

Είδανε την μείωση της επίσημα καταγεγραμμένης ανεργίας κάποιοι και αναθάρρησαν. Τη μη καταγεγραμμένη ανεργία δείτε σύντροφοι, που πλέον κανένα σπίτι και καμία οικογένεια δεν έχει τουλάχιστον από 1 άνεργο!

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Σεπτέμβριος 2017, 11.06
lr----------Ένταση έξω από το κτήριο στην Μεσογείων - «Δεν φεύγουμε χωρίς τις άδειες» το μήνυμά τους - «Μπορεί ο Τσίπρας να μιλά για επενδύσεις αλλά η επένδυση της...
13 Σεπτέμβριος 2017, 11.04
2017-09-13-09-05-33Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Αγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει...
13 Σεπτέμβριος 2017, 11.02
t-45-e-t-45-e- Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει από το μεσημέρι της Τρίτης την τοπική κοινωνία στη Λίνδο της Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα, ένας 45χρονος, κάτοικος Λίνδου,...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ