Ακου να δεις της 7ης Νοεμβρίου 2017

tsimponidis

Και μετά από τα όσα έχουμε δει  να συμβαίνουν τα τελευταία 7-8  χρόνια στον τόπο, είστε απολύτως σίγουροι συνέλληνες φορολογούμενοι πολίτες ότι το Πολυτεχνείο συνεχίζει να ζει ή μήπως  να κάνει κάποιους μάγκες και νοικοκυραίους σ’ αυτόν τον τόπο και να τους βολεύει σε θέσεις πολυεθνικών εταιριών δημιουργώντας μια σχολή
από αυτό το είδος;


Ζήτω οι εργαζόμενοι φτωχοί. Ζεις απλά για να εργάζεσαι και δεν εργάζεσαι για να ζεις!

Και μέσα στον γενικό χαμό οι τιμές των καυσίμων παίρνουν την ανιούσα αυτήν την περίοδο. Όλως τυχαίως γίνεται αυτό. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να μας το σερβίρουν για να μην ξεσηκωθούμε. Όχι ότι θα ξεσηκωθεί ποτέ αυτό το κοπάδι από πρόβατα!

Και μην ξεχνάς στις Επιμελητηριακές εκλογές Πιερίας να εμπιστευτείς το μέλλον σου και την τύχη σου στην Σμαρώ Γιαννούλη, που και ξέρει και θέλει αλλά και μπορεί να σε βοηθήσει φίλε επαγγελματία. Υποψήφια στο Τμήμα Υπηρεσιών με τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου, η Σμαρώ, πάντα με το χαμόγελο και πάντα με την διάθεση να βοηθήσει τους συναδέλφους της, σίγουρα είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 7ης Νοεμβρίου 2017

tsimponidis

Οι μετακλητοί που όχι μόνον  ΘΑ τους μείωνε ο Αλέξης μας,  αλλά ΘΑ τους καταργούσε  τελείως! Μιλάμε για ΤΗΝ συνέπεια λόγων και έργων!


Ένας δικός μας άνθρωπος θα ειναι υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές. Η εκδότης της εφημερίδας Σμαρώ Γιαννούλη που εκτιμώ ότι αξίζει την στηριξή των ψηφοφόρων. Δικαιούται την στήριξή σας γιατί ξέρει να πολεμάει όσο λίγοι!

Μόνον 3.800.000 Έλληνες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, κι όταν λέμε φτώχεια εννοούμε φτώχεια πραγματική. Να μην έχεις να βάλεις ούτε 100 ευρώ πετρέλαιο θέρμανσης. Να μην μπορείς να πληρώσεις τις βασικές σου υποχρεώσεις. Να μην κάνεις καθόλου αγορές. Κι όποιος θέλει να υποστηρίξει το αντίθετο επειδή βλέπει ανάπτυξη, να ’ρθει από κοντά να τα πούμε!

Ένα ακόμη παραμύθι που καλλιεργείται αναφορικά με την οικονομική κρίση και τις συνέπειες της στην κοινωνία μας είναι πως τάχα μου έφερε πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας, που ασφαλώς και είναι ψέμα. Υποχρεωτικά η οικογένεια συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένους χώρους να φάει, να κοιμηθεί και να ζήσει περιορίζοντας τα έξοδά της κατ’ αυτόν τον τρόπο κι όχι ως αποτέλεσμα της κρίσης, όπως θέλουν να το περάσουν κάποιοι!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 31ης Οκτωβρίου 2017

tsimponidis

Εκλογική διαδικασία για αρχές  Δεκεμβρίου και στο Επιμελητήριο  Πιερίας. Σε μια δύσκολη και οικονομικά ασφυκτική περίοδο, οι επαγγελματίες θα εκλέξουν τους εκπροσώπους τους και καλό είναι να συμμετάσχουν όσο  το δυνατόν περισσότερα μέλη!

Προσωπικά δεν θα μου λείψει καθόλου μα καθόλου ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που συνέδεσε το όνομά του με τον χειρότερο ανθέλληνα «Ευρωπαίο» πολιτικό που πέρασε μέχρι σήμερα. Υποθέτω ότι δεν θα διαφωνήσετε και πολλοί μ’ αυτήν την άποψη, αν και υπάρχουν πάμπολλοι οπαδοί του και ας ελπίσουμε να μην δούμε και κάποιον χειρότερό του στην κεντρική Ευρωπαϊκή σκηνή!

Με αφορμή τις διεργασίες στην ηγεσία της κεντροαριστεράς, εκείνος ο μέγας και τρανός πάλαι ποτέ υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, που πάντοτε φωνασκούσε,  πού χάθηκε και γιατί δεν εκφράζεται για την όλη κατάσταση; Ανησυχώ, όχι τίποτ’ άλλο!

Απορία: είναι ποτέ δυνατόν το «Χαμόγελο του Παιδιού» να αντιμετωπίζεται από την επίσημη πολιτεία σαν μια εμπορική επιχείρηση, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν τον ρόλο και την σημαντικό έργο που επιτελεί, και να ξαναζητάνε οι κρατούντες έναν σκασμό χρήματα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ;

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 24ης Οκτωβρίου 2017

tsimponidisΜόνον 2.073 είναι σήμερα ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων (μόνιμοι και μετακλητοί, εννοείται), όπως και επίσημα έχουν καταγραφεί. Οπότε μην εκπλαγείτε αν σε λίγους μήνες  μάθουμε ότι ο αριθμός αυτός έγινε 3000 ή και 4000 άτομα. Ποια τρόικα και ποιο ΔΝΤ;


Ο ΕΝΦΙΑ που ΘΑ καταργούσε ο Τσίπρας όχι μόνον μένει και τον πληρώνουμε σε 5 δόσεις, αλλά οι δόσεις πληρωμής του επόμενου ΕΝΦΙΑ του 2018 θα ξεκινούν αμέσως μετά την λήξη του ΕΝΦΙΑ του 2017, δηλ. τέλη Γενάρη!

Και βέβαια αξίζει ένα μπράβο στην εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ» για τη συνέπειά της στην υλοποίηση-ολοκλήρωση του έργου της αερογέφυρας στον Κορινό Πιερίας, που σαφώς και δίνει λύσεις στο πρόβλημα μετάβασης στην κωμόπολη αυτή! (Για να μην λέτε ότι αναδεικνύουμε μόνον τα στραβά και ανάποδα. Όταν γίνεται έργο πρέπει επίσης να το αναδεικνύουμε!)

Χαρά στο κουράγιο σε όσους και όσες συναδέλφους δημοσιογράφους, τεχνικούς, εικονολήπτες κλπ. απέμειναν στα κουφάρια του μεγάλου καναλιού MEGA, έχουν οικογένειες, δάνεια και παιδιά που σπουδάζουν και βιώνουν το φαινόμενο της σταγόνας! Αν δεν την ζήσεις την κατάσταση αυτή δεν καταλαβαίνεις το τι περνάνε!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 16ης Οκτωβρίου 2017

tsimponidis

Υπενθυμίζω πως μέχρι τέλος Οκτωβρίου πρέπει να  πληρώσουμε και την 2η δόση του ΕΝΦΙΑ για το 2017 αλλά και οσονούπω έρχονται και τα τέλη κυκλοφορίας για όσους διαθέτουν ΙΧ αυτοκίνητο!

Και τώρα που «έκλεισε» και το θέμα της αλλαγής φύλου από την δημοκρατική μας συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάμε για άλλα, ήσσονος σημασίας θέματα όπως το κλείσιμο της αξιολόγησης. Ζούμε και βιώνουμε, και επίσημα πλέον, ιστορικές στιγμές συνέλληνες!

Ένα μεγάλο εύγε στον Δεσπότη μας για την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παιδιά-φοιτητές αδύναμων οικογενειών που φοιτούν στην Κατερίνη, στο υπάρχον ΤΕΙ Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού. Μακάρι κάτι παρόμοιο να γινόταν κι από άλλες Μητροπόλεις που θα φιλοξενούσαν φοιτητές από την περιοχή μας, των οποίων οι γονείς πραγματικά ζορίζονται πολύ καταβάλλοντας νοίκια και παραμονή γενικά σε άλλες πόλεις! Σεβασμιώτατε κ. Γεώργιε, επιτρέψτε μου να πω πως είστε πολύ μπροστά από τα πράγματα και πιάνετε τον σφυγμό της κοινωνίας και της κρίσης που μας σαρώνει. Τα ταπεινά μου συγχαρητήρια!

Οι αλλαξοκαναλιές των τηλεστάρ μας συνεχίζονται αμείωτες. Ο και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος από τον τηλεοπτικό ALPHA στον ΣΚΑΪ με την ίδια συνταγή στην εκπομπή του, η οποία είναι άλλωστε συνδεδεμένη και με την Πιερία και την ορχήστρα του Δίου μας! Άλλα δείχνει να αντέχει και να στηρίζεται από το τηλεθεάμον κοινό, οπότε…

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 10ης Οκτωβρίου 2017

tsimponidis

 

Οι Γερμανικές επενδύσεις στην Τουρκία μάς λένε πως «φεύγουν» λόγω μη ασφάλισής τους στην γείτονα. Είδατε εσείς μήπως να έρχεται καμιά Γερμανική επένδυση στην Ελλάδα που μου διαφεύγει. Προβληματίζεται άραγε κανείς εκ των αρμοδίων  γιατί αυτό δεν συμβαίνει; Μήπως να εκμεταλλευτούμε  τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε στην Γερμανία μπας και κάτι δούμε ως επένδυση σ’ αυτήν την χώρα;

Δεν προλαβαίνει να καθοδηγεί ή να προκαταβάλει τους θεσμούς και την λειτουργία τους η πολιτεία. Το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει τα όριά του, αλλά περί αυτού θα αποφανθεί ο λαός όταν έρθει η ώρα του!

Άτομο που δεν της αρέσει ιδιαίτερα η σοκολάτα δήλωσε η επανεκλεγείσα πρόσφατα καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Εκτός από ξενέρωτη είναι λοιπόν και στις προτιμήσεις της μαζεμένη. Όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και αυτή της η προτίμηση. Σ’ αυτά που θα έπρεπε δεν είναι εντάξει γιατί τάχα να μας ενδιαφέρει αν τρώει σοκολάτα;

Μπορεί η Ελληνική τηλεόραση να στερηθεί των δημοσιογραφικών υπηρεσιών ενημέρωσης που αφειδώς προσφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του αμετακίνητο στην θέση του; Ελπίζω και πιστεύω το νέο αφεντικό  του «Ε» να μην το επιτρέψει αυτό από τη νέα χρονιά. Θα βρει βέβαια άλλη τηλεοπτική στέγη ο συγκεκριμένος για να βρεθεί με αυτούς που λατρεύουν αυτό το είδος που κάνει…

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 3ης Οκτωβρίου 2017

tsimponidis

Απόρροια της οικονομικής κρίσης και τα τροχαία  ατυχήματα που συμβαίνουν στους δρόμους μας; Σαφέστατα ναι, αφού το ανθρώπινο μυαλό θολώνει όταν του έρχονται χαράτσια και υπερβολικά ποσά, που πρέπει να πληρωθούν, με συνέπεια να μη  λειτουργούν όπως πρέπει τα αντανακλαστικά μας!

Φαντάζομαι ότι η επικράτηση της Άγκελα Μέρκελ στις εκλογές στην Γερμανία, την προπερασμένη Κυριακή, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα ως Ελλάδα και Έλληνες, αφού άλλωστε είναι γνωστά τα… «ζεστά» συναισθήματά της για όλους εμάς!

Πολύ όμορφο το γεγονός του νέου και προσεγμένου πράσινου που διαμορφώνεται στην υπό κατασκευή νέα πλατεία Ευκαρπίδη από την Δημοτική μας Αρχή. Ένας νέος πνεύμονας πρασίνου, που αλλάζει και βελτιώνει τα δεδομένα στην αισθητική και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κατερίνης και σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον νέων τουριστών και επισκεπτών στην περιοχή μας!

Και γιατί τέτοια έκπληξη για το τελικό αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών; Είναι η πρώτη ή μήπως η τελευταία χώρα όπου τα πολιτικά δεδομένα αλλάζουν προσαρμοσμένα στα της προσφυγικής και οικονομικής κρίσης που ξεσκίζει την καθημερινότητα όλων μας;

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 26ης Σεπτεμβρίου 2017

tsimponidis

Αυξήστε κι άλλο τις εισφορές των ελευθέρων  επαγγελματιών ανά την χώρα. Φαίνεται πως αντέχουν κι’ άλλο, όπως έλεγε ο αρμόδιος υπουργός που δεχότανε συγχαρητήρια για το… νοικοκύρεμα που νομίζουν ότι κάνουν!

Να αρχίσω σήμερα με μια συμβουλή: όταν εκτυπώσετε τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ σας, με τους κωδικούς που έχετε για να μπείτε στην όλη διαδικασία, καλού κακού πάρτε και ένα υπογλώσσιο ή έχετε έτοιμο κάποιο ηρεμιστικό!

Θα είχε πολύ υλικό αν έφτιαχνε εκπομπή ο πάλαι ποτέ μεγάλος Λάκης Λαζόπουλος με την συνέντευξη Τσίπρα. Αλλά πάει κι αυτός. Κάπως θα βολεύτηκε προφανώς εκ του συστήματος!

Εκατοντάδες φορές η Αστυνομία λέει με έμφαση να μην ανεβάζετε φωτογραφίες μικρών παιδιών στο διαδίκτυο, στα σόσιαλ μίντια (Facebook, twitter κλπ), αλλά κάποιοι γονείς και κηδεμόνες ουδόλως το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Υπάρχει λόγος που το τονίζει αυτό η Αστυνομία και επιτέλους ας σοβαρευτούμε όλοι μας! (Το αναφέρω επειδή το ανήρτησα πρόσφατα ως σχόλιο στο Facebook και παρεξηγήθηκε από κάποιους!)

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 12ης Σεπτεμβρίου 2017

tsimponidis

Χωρίς λόγο και αιτία ο κοσμάκης δεν μπηδάει  από τα παράθυρα, ούτε βάζει τέλος στην ζωή του.  Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκρίνονται τέτοιες  ενέργειες, αλλά κάποιοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι ας μην αποποιούνται των ευθυνών τους!

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες. Άλλη μια, μάλλον δύσκολη περίοδος για τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους άρχισε και ο Θεός βοηθός!

Παιδιά, ειλικρινά ωραίο και εύηχο το θέμα με την έλευση πολλών τουριστών σε διάφορα σημεία της χώρας μας αλλά τυγχάνει επειδή κι εμείς εδώ ζούμε να διαπιστώνουμε ότι αριθμητικά πάμε καλά. Ποσοτικά όμως, αφού το βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι ότι δεν λέει…

Και ναι, επανακυκλοφορεί το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», που πουλούσε όσα φύλλα συνεχίζει να πουλάει και σήμερα η σκληρή κομματική «Αυγή» των κυβερνώντων. Και βέβαια θα γίνουν προσλήψεις δημοσιογράφων στο περιοδικό, αλλά όχι ό,τι κι ό,τι. Να βολευτούν μερικές ακόμη εκατοντάδες συντρόφων!

Πολύ σωστά ανανεώθηκε η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ Κυριάκου Ποζρικίδη. Ενός ανθρώπου που γνωρίζω από κοντά το πόσο εργατικός, παραγωγικός, ουσιαστικός και κυρίως αποτελεσματικός είναι στη δουλειά του και ο οποίος έχει ανεβάσει την ποιότητα διοργάνωσης όλων των εκθέσεων, όχι μόνον στην Θεσσαλονίκη. Και σαφώς κανείς δεν του έκανε χάρη παίρνοντας αυτήν την απόφαση!

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 5ης Σεπτεμβρίου 2017

tsimponidis

 

Καλό χειμώνα λοιπόν φίλες και φίλοι αναγνώστες. Με λιγότερο κρύο στα σπίτια όλων μας. Με άφθονο και φτηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης σε όλα τα σπίτια που το χρειάζονται. Με εργασία σταθερή και προκοπή σε όλους. Με αντοχές στους επιχειρηματίες μας τους οποίους όλοι τους κυνηγάνε με τον χειρότερο τρόπο. Με επαρκή και αξιοπρεπή διατροφή που λόγω  έλλειψης χρήματος έχει υποβαθμιστεί στους περισσότερους!

Ώστε περσινά ξινά σταφύλια θεωρείτε ότι είναι το θέμα της πληρωμής του πλέον ξευτίλα φόρου, του ΕΝΦΙΑ, σύντροφε πρώην Υπουργέ και πρώην ΠΑΣΟΚε Τρύφωνα Αλεξιάδη; Πάλι κάποιοι ψηφοφόροι σας, σας αποθεώνουν, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι πολίτες που έτυχε να κληρονομήσουμε κάποιο ακίνητο μπελά,  τι σας φταίμε;

Κάτοικοι από το Αιγίνιο αλλά και από τον Κολινδρό Πιερίας, με παρακαλέσανε να ρωτήσω δημόσια την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ» γιατί να μην έχει είσοδο  ο νέος κόμβος που κατασκευάστηκε στο σημείο,  από Κατερίνη και αντίστοιχα προς την Κατερίνη να έχει έξοδο; Ρωτάω λοιπόν, όχι βέβαια ότι περιμένω και κάποια απάντηση από κάποιον αρμόδιο, αλλά πάντα καλοδεχούμενη!

Μ’ όλα αυτά τα παλαβά και τρελά που έχει κάνει το πρώτο εξάμηνο της θητείας του ο Ντόναλντ Τράμπ μου είναι τελείως ασύλληπτο πως θα ολοκληρώσει την διακυβέρνησή του σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ και πλανητάρχης. Ήδη έχει απολύσει με τον χειρότερο τρόπο κορυφαίους και στενούς συνεργάτες του και είναι θέμα χρόνου και η χώρα μας να αισθάνεται την εκκεντρικότητα και κυκλοθυμητικότητά του! (εύχομαι από καρδιάς να διαψευστώ!)

Περισσότερα...

 

Ακου να δεις της 1ης Αυγούστου 2017

tsimponidis

 

Κλειστή και η Βουλή των Ελλήνων για να εξυπηρετηθούν τα μπάνια του λαού που πρέπει να κάνουν και οι σκληρά εργαζόμενοι και υψηλά αμειβόμενοι Βουλευτές μας; Άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν την ανάγκη να ξεκουραστούνε!

Εντυπωσιακά αυξήθηκε η διαφήμιση βιβλίων στην τηλεόραση και μάλιστα εν μέσω του καλοκαιριού, παρ’ όλα αυτά δε νομίζω ο νεοέλληνας να έχει αλλάξει τόσο πολύ τις συνήθειές του καθώς είναι γνωστόν ότι δεν είναι και ο καλυτερότερος αναγνώστης. Εκτός του διαδικτύου, όπου όντως σαρώνει!

Από τα καλά των επαναλήψεων του καλοκαιριού το πρόγραμμα στον ALPHA με διπλά επεισόδια στο «Σόι σου» και στην «Μουρμούρα». Κάποτε βλέπαμε «Απαράδεκτους» και «Τρεις Χάριτες» κατ’ εξακολούθηση και σε επαναλήψεις. Σήμερα ακόμη καλύτερα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο πήρε μισθούς συνολικού ποσού πάνω από 100.000 Ευρώ μέσα σε μόλις 5 μήνες. Και κάποιοι άλλοι που κάνουν ενημέρωση πήραν το ίδιο χρονικό διάστημα των ματιών τους χωρίς να τύχουν καμίας απολύτως τύχης και βρίσκονται ξανά στον άσο! Βλέπεις παρόλη την κρίση η σόου μπίζ επιβιώνει…

Αναμενόμενη μεταγραφή του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ. Άλλωστε στην ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να επιστρέψει μετά τα όσα είχε δηλώσει κατά καιρούς, για την διοίκηση και το… καθεστώς…

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17 Νοέμβριος 2017, 10.35
----------lr-Kαι σήμερα, Παρασκευή, θα συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές την Ελλάδας. Ειδικότερα,...
26 Οκτώβριος 2017, 10.48
2017-10-26-08-49-44Πρόκειται για τον Μάρκου Ισίδωρο του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 9-11-1963 στην Αθήνα - Ο άντρας προέβη σε ακόλαστες πράξεις έξω από...
26 Οκτώβριος 2017, 10.47
2017-10-26-08-47-43Τροπολογία για Στρατιωτικές σχολές Τροπολογία, σύμφωνα με την οποία εφαρμόζεται ποσόστωση για εισαγωγή μαθητών των σεισμόπληκτων περιοχών σε Στρατιωτικές...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ